Gennem situationsbestemt ledelse er det muligt at få skabt positive forandringer gennem hjælp fra professionelle rådgivere. Rådgiverne har stor erfaring med succesfuld situationsbestemt ledelse, hvilket gør det muligt for rådgiveren at ruste jeres virksomhed mod de situationer og faldgruber, som opstår i forbindelse med situationsbestemt ledelse. Det drejer sig blandt andet om de problematikker, som altid opstår i forbindelse med nye tiltag og arbejdsrutiner, der let kan undgås gennem brug af rådgiverens erfaring. Herefter er det muligt at skabe yderligere positive forandringer gennem ledelse af virksomhedens situation samt forbedre eksekveringskraften i jeres virksomhed.

Sådan får jeres virksomhed glæde af situationsbestemt ledelse

Med situationsbestemt ledelse kan jeres virksomhed få redskaber til at forbedre virksomhedens ledelse med henblik på at gavne virksomheden og dens medarbejdere. Rådgiveren af situationsbestemt ledelse vil derfor rådgive virksomhedens ledere til at tilpasse deres ledelsesmetode efter de individuelle medarbejders behov. Rådgivningen henvender sig derfor både til højtstående ledere og andre ledere i diverse afdelinger, som alle kan få glæde af situationsbestemt ledelse. Det kræver blot, at lederne møder rådgivningen med åbenhed, da der kan være behov for ændring af ellers faste arbejdsrutiner.

Individuel ledelsesstil til hver eneste medarbejder

Situationsbestemt ledelse skaber mulighed for at møde jeres medarbejdere og deres individuelle behov. På den måde er det muligt at undgå en kollektiv ledelsesstil, som ikke nødvendigvis har en positiv effekt på alle medarbejdere. Gennem individuel ledelsesstil til hver eneste medarbejder kan hver enkelte medarbejder tilkendegive sine ambitioner om arbejdet, hvilket skaber mulighed for personlig udvikling af arbejdskompetencer. Ingen kender arbejdets omgang bedre end medarbejderen selv, så hvorfor ikke lytte til de forslag, som medarbejderen har? Dette gavner den enkelte medarbejder så vel som virksomheden som helhed. Medarbejderen vil få øget motivation, hvilket også vil blive afspejlet på kontoret, så arbejdsmiljøet forbedres. Den situationsbestemte ledelse gavner derfor på alle niveauer i virksomheden, hvilket bør eftertragtes for at have en dynamisk virksomhed med plads til udvikling af kompetencer.

Bliv en endnu bedre leder

Rådgivning af situationsbestemt ledelse kan forgå på forskellig vis, hvoraf det blandt andet er muligt at udføre en effektiv ledelsesudvikling gennem læringsværktøjer. Her har jeres virksomhedsledere mulighed for at få forståelse af deres egen ledelsesstil samt indgå i et forløb, hvor ledelsesstilen bliver optimeret. Efter egen refleksion kan lederne indgå i debat og dialog med den tilknyttede rådgiver, så jeres virksomhed får ledere med endnu bedre kompetencer end førhen. Som leder kan du derfor skabe positive forandringer gennem situationsbestemt ledelse, som imødekommer din virksomheds behov på bedste vis, så I i fællesskab kan få skabt positive forandringer og succesfulde resultater.

Comentor A/S
C.W. Obels Plads 16
9000 Aalborg
26 42 00 00

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *