Jobrekruttering

Rekruttering er ofte en lang proces, som kræver mange ressourcer i form af tid, penge og energi. Det er især en tidskrævende proces, hvis der indkaldes kandidater til samtale, som allerede på forhånd ikke matcher jeres forventninger og ønsker fuldstændigt. Det er muligt at undgå dette problem ved at få hjælp til rekruttering gennem et landsdækkende vikarbureau nær Kolding, som tilbyder deres erfarne assistance i hele Danmark.

Der er adskillige fordele ved at få hjælp til rekruttering af vikarer såvel som til nye medarbejdere i virksomheden:

  1. Bliv kun præsenteret for perfekte kandidater

I kan i virksomheden slippe for ansættelsessamtaler med uegnede kandidater ved at lade vikarbureaet udvælge de helt perfekte kandidater til jobbet. Gennem deres store kartotek er det muligt for dem at udvælge kvalificerede vikarer og andre jobsøgende, som opfylder jeres forventninger og behov. I vil derfor kun blive præsenteret for perfekte kandidater, hvorefter I selv kan udvælge dem, som I ønsker at indkalde til ansættelsessamtale.

  1. Hurtig ansættelse ved behov

Der er ofte behov for ekstra hjælp, hvis en medarbejder bliver sygemeldt gennem en længere periode, eller hvis der skal ske udvidelse af virksomheden. I vil på den måde hurtigt kunne finde en ny vikar eller ny medarbejder gennem et vikarbureau, hvis der opstår akut behov for hjælp til diverse arbejdsopgaver. Her er vikarbureauets store kartotek også en stor hjælp for jer, da det gør det muligt at finde vikarer, som er til rådighed her og nu.

  1. Ordnede forhold for jer og jeres vikarer

Jeres tilknyttede vikarbureau vil sørge for, at der er nøje ordnede forhold for jer som virksomhed samt alle vikarerne. Det vil fjerne risikoen for misforståelser, da der er opsat en helt klar forventningsaftale inden vikarens opstart i jeres virksomhed. Der er også ordnede forhold i form af mulighed for bookingsystemer, der gør det let for jer som virksomhed selv at indkalde ekstra assistance til eksempelvis store arrangementer eller andre travle perioder i jeres virksomhed. Her kan bookingsystemet tilpasses, så I kun sender opgaverne i udbud til vikarer, som I har gode erfaringer med.

  1. Ansættelse efter jeres præmisser

Der varierer meget fra virksomhed til virksomhed, hvordan ansættelsen skal foregå. Nogle virksomheder foretrækker at ansætte en ny medarbejder med det samme, imens andre virksomheder foretrækker at have en prøveperiode for den eventuelt nye medarbejder. I den forbindelse er det blandt andet muligt at få fleksible koncepter til succesfuld ansættelse og rekruttering i Århus, hvor den eventuelt nye medarbejder tilbydes en prøveperiode. Dette vil ske i samarbejde med vikarbureauet, så der er helt klare retningslinjer for prøveperioden. Dette er både en god mulighed for jer som virksomhed samt den jobsøgende person, som også får mulighed for at se, at ansættelsen hos jer er det perfekte match. Det perfekte match til jeres virksomhed er netop i fokus, hvis I får hjælp til rekruttering af et vikarbureau, som tilbyder mange fordele for jer.

Instaservice
Fuglebækvej 2A 1 Sal tv.
2770 Kastrup
70 88 44 08

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *