Lynedslag i elinstallationer

Lyn kan være flotte og imponerende at se på, men lynene er knap så populære, hvis de slår ned i dine el-installationer. Et lynnedslag kan ikke kun give midlertidige strømafbrydelser, men kan også kortslutte kabler og elektriske installationer, så de ikke virker igen. Det kan derfor blive en dyr affære at få besøg af lyn og torden, men det er heldigvis muligt for dig at undgå dette ved at installere lynbeskyttelse i din bolig, din virksomhed samt andre byggerier, som du ønsker at sikre mod skader.

Lynbeskyttelse gennem transientbeskyttelse

Det er muligt for dig at beskytte elektronisk udstyr og installationer gennem transientbeskyttelse, der beskytter mod overspændinger. Overspændinger, også kaldet transienter, er skyld i skader på elektronisk udstyr af forskellig form. Det kan enten dreje sig om midlertidige afbrydelser af det elektronisk udstyrs funktion, eller større skader som gør elektronikken ubrugeligt efterfølgende, hvor transientbeskyttelsen er i stand til at beskytte mod begge former for skader. Lynbeskyttelsen beskytter både mod direkte lyn i byggeriet samt indirekte lyn i området. Dine el-installationer er derfor i høj grad sikret mod lynbeskyttelse gennem transientbeskyttelse.

Sådan får du glæde af transientbeskyttelse

Det kræver professionelle elektrikere at installere transientbeskyttelse. Varigheden af installationen afhænger af hvor meget transientbeskyttelse, der skal installeres. Installeringen kan udføres hurtigt og effektivt af en kompetent elektriker fra Frederiksberg, som tilbyder installering af transientbeskyttelse i alle typer af byggerier i hovedstadsområdet. På den måde kan du være tryg, når lynene kommer på besøg over sommeren. Dette er især gavnligt i eksempelvis sommerhuse og stalde med dyr, hvor der ikke er overvågning hele tiden, da risikoen for brand og skader dermed minimeres.

Endnu mere sikkerhed med lovlige installationer

Der er stramme regler på området inden for installationer. I ældre byggerier er det ikke altid, at alle regler er overholdt, hvilket kan udgøre en sikkerhedsmæssig trussel for byggeriet såvel som personerne, der har deres gang i det. I forbindelse med installering af lynbeskyttelse er det derfor oplagt at få gennemgået alle elektroniske installationer for at sikre, at de ikke udgør en fare. Dette mindsker også risikoen for, at der løbende opstår problemer, som kræver endnu et besøg fra elektrikeren. Du undgår derfor mange eventuelle problemer ved at få gennemgået din bolig, din virksomhed eller dit fritidshus af en kompetent elektriker.

JDB El-teknik
H.C. Ørsteds Vej 50C
1879 Frederiksberg C
31 42 28 01

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *