Hundemad

Det har i årtier, og er stadigvæk, et utrolig omdiskuteret emne, når det kommer til hundemad. Hvad er godt for hunden og hvad er ikke? Der findes utallige af mærker og utallige af stærke holdninger, når det kommer til hundens foder. Men en ting alle hundejere sikkert er enige om er, at maden skal være af den absolut bedste kvalitet. Rigtig mange dyrlæger landet over anbefaler, at man fodrer sin hund med 50% grøntsager, 40% protein/kød og max. 10% korn, dette betyder selvfølgelig, at du også helt kan fravælge korn og så fodre med 60% grøntsager og 40% kød. Der findes mange forskellige forklaringer på, hvorfor korn ikke er godt for hunden, derfor vil du her i artiklen kunne få et overblik over hvilke fordele der ved, at undlade korn i dit hundefoder.  

 

Fordele ved kornfrit hundefoder

Der findes meget få ulemper ved kornfrit foder. Hvis du har en ældre eller syg hund som er meget lidt aktiv. Hvis bevægelse og motion er begrænset, så kan kornfritfoder få din hund til, at tage på i vægt, derudover er der kun fordele at finde. Der skal selvfølgelig tages højde for netop din hund og dens behov, når du vælger foder til den. En kost af kornfrit hundemad vil holde din hund mæt i længere tid, derudover er der rigtig mange hunde, som faktisk er allergiske overfor korn. Proteinkilderne i den kornfrie mad er med til, at give hunden glans i pelsen og opretholde en naturlig fedtbalance i huden.

 

Kornfrie produkter kan også have den fantastiske effekt, at de kan være med til at forebygge fremkomsten af allergi hos hunde. Ikke nok med, at det i nogle tilfælde kan være en god idé at kigge efter kornfrit foder, så kan det i andre situationer være endnu mere vigtigt for dig og din hund, at du kigger efter foder, som er lavet af så naturlige ingredienser som overhovedet muligt. Mange virksomheder er begyndt at beskæftige sig med hundefoder af denne karakter.

 

Hemmeligheden bag, at producere tørkost til hunde er, at få bibeholdt alle vitaminer, mineraler samt smag. Derfor er det klart vigtigt, at fremstillingen sker på et skånsomt plan, så vigtige ingredienser ikke går til spilde. Derefter er hemmeligheden, at komme så tæt på naturen som overhovedet muligt. Vi mennesker har ikke godt af tilsætningsstoffer og E-numre, det samme gælder for din hund, derfor er det bare rigtig vigtigt, at prioritere at købe ordenlig mad til sin hund.

 

HIKE
Fuglevænget 24
8800 Viborg
86 64 73 39

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *