Coaching

 

Flere og flere mennesker landet over, gør brug af coaches i alle mulige sammenhænge. Det kan være privatlivet der trykker, arbejdslivet der trykker eller blot hvis virksomheder har behov for lidt mental teambuilding. I og med at efterspørgslen for coaching stiger, stiger behovet for coaches også. Hvis du mener at du har det der skal til, kan du jo med fordel tage coach uddannelsen i Århus eller København.

Hvad kræver det at være coach?
En stor del af det at være coach bunder i, at du har interesse for mennesker og menneskets sind. At være coach er et ret komplekst fag og det kræver, at du som person har et højt niveau af tolerance for menneskers forskellighed. Der findes jo mange forskellige coaches, som alle kan noget forskelligt og du skal først og fremmest gøre op med dig selv, hvilken slags coach du ønsker at være.

 

Hvilken coach er du?

Ja der findes mange former for coaching, og du skal klart finde ud af, hvad der passer bedst til din personlighed, det behøver naturligvis ikke kun at være én form for coach, du kan lige så vel mestre to eller tre former. Men vigtigst af alt er, at du kan se dig selv i formen.

 

Hvis du eksempelvis vælger at være par-coach, så kræver det ikke nødvendigvis at du er en håbløs romantiker der kun tror på kærligheden som værende det vigtigste i livet, men det kræver derimod, at du er dygtigt til, at formidle et budskab. De mennesker som du på sigt skal coache, er muligvis mennesker, som har svært ved at kommunikere i deres parforhold og der skal du vise dem vejen for, hvordan dette gøres på bedst mulig måde.

 

Hvis du derimod ønsker at være psykologisk coach, så kræver det at du  som person er dygtigt til at motivere andre mennesker til, at yde deres absolut bedste. At være psykologsik coach går ud på, at du lærer din klient, at udnytte sit fulde faglige potentiale samt, at håndtere andre personlige problemstillinger såsom angst, stress eller lavt selværd.  

 

Uanset din alder og tidspunktet, findes der mange forskellige muligheder for, at du kan tage uddannelsen som coach. De fleste coachskoler tilbyder, at coachuddannelsen strækker sig over fem moduler, hvor hvert modul består af introduktion og læring omkring de forskellige aspekter i coachingen. Til sidst vil du afslutte coach uddannelsen i København med en eksamen, hvor du vurderes i dine teorier og faglige kunnen. Såfremt eksamen bliver bestået får du et certifikat som viser, at du er uddannet til at coache.

 

Coachskolen Aps
Thit Jensens Gade 20, 3 th.
8000 Århus C
29 71 30 80

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *