Vores Tænder Tandklinik er en tandlæge, der ligger i centrum af Lyngby lige ved Lyngby Torv. I klinikken gør vi vores bedste for altid at give dig som patient en omsorgsfuld og professionel behandling, så du altid vil have en god oplevelse i vores tandlægestol.

Vi møder ofte patienter, der lider af odontofobi, og mange møder derfor ikke op hos tandlægen. I vores tandklinik vil vi gerne støtte dig, når du er i vores klinik, så vi kan sikre dine tænders sundhed resten af livet.

Som patient hos os vil du opleve, at vi altid er opdateret om den nyeste viden inden for tandlægefaget. Kun sådan er vi sikre på, at du får behagelige tandbehandlinger, uden smerter og ubehag.

Du er meget velkommen til at blive patient i vores klinik, hvis du leder efter en tandlæge i det centrale Lyngby. Du kan ringe til os på tlf. 45 87 22 61 eller sende os en mail på info@vorestaender.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *