Paintball

 

Før i tiden var en polterabend, traditionen tro, en dag hvor bruden eller gommen blev udsat for forskellige pinlige og endda grænseoverskridende aktiviteter. Idag er der blevet lavet en smule om på det, og er istedet blevet til en hyggelig dag, hvor alle har det sjovt og nyder hinandens selskab. Hvis du har en kammerat som skal giftes, så skal du, som best man, arrangere en polterabend for gommen.

 

Det skal selvfølgelig være en polterabend i Vejle, hvor mandehørmen er i højsædet. Når du som best man, skal arrangere en polterabend, er det selvfølgelig vigtigt, at du arrangerer noget, som er i gommens ånd. Han skal synes det er sjovt og han skal synes det er fedt. Hvis du får arrangeret noget, som slet ikke fanger gommens interesse, så kan alle i selskabet mærke det, og det skaber bare en mere stram stemning. Hvis det derimod er noget, som gommen elsker, så udviser han også stor entusiasme, det spreder glæde i gruppen.

Udover at gommens interesser skal være i fokus, så skal du også huske på, at du skal arrangere noget, som i alle kan være med til. Gommen vil helt sikkert sætte pris på, at der er planlagt aktiviteter som alle kan være med til, derfor er det en kunst for dig, at finde en aktivitet som alle kan være med til.

 

Paintball er et sikkert hit  

Hvis du mener at gommen, ligesom hundrede af andre mænd, er vild med Paintball, så kan du med fordel booke Paintball i Vejle. Når i spiller Paintball så bliver i inddelt i to hold, hvor de gælder om, at stjæle fjendens flag, uden at blive ramt af splatterkuglerne, som modstanderen skyder afsted. Det er en holdsport, og det får jer helt sikkert til, både at grine og få en god oplevelse.

 

Sørg for deltagerne

Som før nævnt, er det selvfølgelig gommen der skal have den bedste oplevelse, men de andre deltagere er også vigtige. Derfor er det en god idé, at du har sørget for, at der er drikkevarer alle de steder i skal hen og det er selvfølgelig også vigtigt, at i får noget at spise.

Det er altså en fordel, hvis alle deltagerne skyder et beløb i en pulje. Således er der råd til, at i laver et par aktiviteter og tager ud og spiser. Husk altid at tænker over, hvilket beløb der er mest realistisk, at folk vil betale. Derfra må du operere ud fra budgettet og finder restauranter og aktiviteter, som kan passe inden for budgettet. Hvis du finder på noget at lave, som kan inkludere jer alle, så vil du stå tilbage med en meget tilfreds brudgom.

 

FabriksEvent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring
75 80 10 08

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *