Psykolog Bine Sørensen, er en privatpraktiserende psykolog i København, og tilbyder hjælp til mennesker, der ønsker personlig udvikling eller gennemgår en svær tid i livet. I min praksis i København tilbyder jeg individuel terapi og parterapi for dig, som befinder sig i krise og sorg og jer der har udfordringer i parforholdet.
Når du kommer til terapi i min praksis vil vi som det første finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig i den situation, du befinder dig i.

I min terapi inddrages kroppen altid, da det er vigtigt, at du lærer at mærke efter, hvornår du fx føler vrede eller sorg og angst eller ensomhed. Jeg giver dig støtte til at håndtere de udfordrende situationer eller følelser, så du kender dine handlemuligheder, når det bliver svært.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til min behandling. Du kan ringe på telefon 30 55 02 03 eller sende en mail til psykolog.bine.s@gmail.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *