Trappevask, græsslåning og snerydning kan være nogle af de ting, som I deles om i opgangen, og både kvalitet og engagement er til tider svingende. Føler du, at det kan være en byrde at bruge søndagen ude i snevejret i stedet for at sidde i sofaen med en kop kaffe, så er der heldigvis noget, du kan gøre. Mange gør allerede brug af ejendomsservice i København, og det samme ville være en ideel mulighed for dig og dine naboer i opgangen. Når et firma udbyder ejendomsservice, vil de stå for vedligeholdelse og serviceopgaver i din ejendom, og det vil spare dig for både frustrationer og overvejelser om, hvordan og hvorledes det hele bør fungere. 

 

Hvad får jeg for mine penge? 

Når du allierer dig med et firma, der tilbyder ejendomsservice, vil du ofte kunne få skræddersyet et tilbud, så det passer præcis til de behov, som du ønsker at få tilfredsstillet. Før i tiden havde næsten alle ejendomme en fast vicevært, men dette er blevet et mere sjældent fænomen. Derfor bliver el og VVS-installationer ikke altid løbet efter i sømmene, og her er der også hjælp at hente. For nogle firmaer, der tilbyder VVS i København, tilbyder også ejendomsservice, hvor de har speciale inden for el, vand og varme. På den måde vil du også få hjælp til de mere kringlede serviceopgaver, som kan være svære at gennemskue. 

 

Kontakt flere fagmænd 

Når du vil finde frem til et firma, der kan tilbyde dig ejendomsservice, så er det altid godt at spille på flere heste, som et gammelt ordsprog siger. Skriv til flere forskellige og lav en forespørgsel på et specifikt tilbud. På den måde vil du kunne indhente tilbud, der tilgodeser dine ønsker, og få den bedst mulige pris på markedet. Du skal være bevidst om, hvad tilbuddet inkluderer og ikke inkluderer og tjekke efter, om fagmanden tidligere har haft tilfredse kunder. For du kan risikere at finde en uautoriseret fagmand, selvom det umiddelbart ser godt og sikkert ud på hjemmesiden. Det kan nemlig ende med at resultere i, at du ikke får, hvad du er blevet lovet, men stadigvæk skal betale for arbejdet. Du vil nemlig ikke have nogen garanti for det arbejde, der bliver udført, hvis det f.eks. er hjælp til større opgaver. Heldigvis kan du nemt og hurtigt læse alt dette på nettet, og ofte vil du også kunne finde frem til anmeldelser af de forskellige firmaer. 

 

Schyberg VVS Entreprise ApS

Stolbergsvej 5

2970 Hørsholm

22 33 77 75