Puky laver børnecykler til børn i alle aldre i flere forskellige farver og designs. Puky har specialiseret sig i at lave cykler til børn, der fremmer deres udvikling samtidig med, at barnet har det sjovt. Du kan være med til at sørge for, at dit barn lærer at cykle og bliver glad for det, allerede når dit barn er i 1 års alderen. Til de helt små laver Puky nemlig løbecykler med hhv. 4 hjul og 2 hjul, i flere forskellige design, og nogle endda med håndbremser. Når dit barn er ved at være 3 år, kan du skifte løbecyklen ud med en af de fede cykler til børn med hjul, pedaler, bremser, ringeklokke, kurv og bagagebærer.

Puky børnecykler kommer i flere forskellige farver, mønstre og stelformer. Man kan eksempelvis få en børnecykel i et design, der har gjort indstigningen på cyklen nem. Derudover er alle elementer af cyklen designet med udgangspunkt i de små børns fysik – deres små hænder og fødder.

En fordel, ved at vælge en Puky børnecykel til dit barn, er, at de er lavet i alu-stel, der er et lettere materiale end eksempelvis stål. Dette er med til at gøre cyklen lettere at løfte, nemmere at balancere på og bedre at navigere med. Derudover holder cykler i alu-stel i længere tid end cykler lavet i stål. Aluminium er et dyrere materiale i stål pga. dets holdbarhed, og fordi det ikke ruster. Dette er en af de ting, der er med til at gøre Puky børnecykler fede og rigtig gode cykler til børn. Cyklerne kan holde i mange år og kan eventuelt genbruges, hvis der er en lillebror eller en lillesøster, der står til at skulle overtage cyklen. For at cyklen skal kunne holde i så lang tid som muligt, er det dog vigtigt, at man vedligeholder cyklen ved at lave et månedligt tjek på dæktrykket, vaske cyklen ren med sæbe og vigtigst af alt opbevare cyklen et tørt sted.

Derudover er det nemt at tilføre Puky cyklen noget personlighed ved at vælge noget tilbehør som eksempelvis en kurv til cyklen, en ringeklokke eller en styrtaske. Hvis man vil gå all-in på Puky, kan man ligeledes tilkøbe både cykelhjelm, lås og et Puky-flag til at sætte bag på cyklen.

Fællesnævneren for alle Puky cykler, uanset størrelsen, er, at de alle er designet til at fremme børns mobilitet og balanceevne. Derudover er de designet i et ergonomisk og børnevenligt design.

 

PUKY Danmark

Philip Heymanns Allé 3

2900

Hellerup