Det kan være omfattende at skulle flytte –  specielt hvis man ikke har planlagt flytningen ned til mindste detalje. Der er mange gode råd at hente, når det kommer til en flytning – både før, under og efter selve flytningen. Læs med her og få fem gode råd til en overskuelig flytning.

1. Forberedelse er en helt essentiel del af din flytteproces. Hvis du planlægger flytningen grundigt, har du et bedre overblik over flytteprocessens forløb. Læg derfor en overskuelig plan for flytningen allerede fra start, så du får ro i maven og ved, hvad der skal ske og hvornår.

2. Pak korrekt og praktisk. Sørg for at investere i flyttekasser, bobleplast, bølgepap og indsatser af høj kvalitet, så du passer på dine ting. Det er desuden værd at strukturere pakningen så meget som muligt, så du har et godt overblik, når du skal pakke ud i din nye bolig.

3. Hav styr på, hvad og hvem der skal vide, at du er flyttet – og få opdateret oplysningerne de nødvendige steder. Du kan desværre ikke bare gå ud fra, at det hele bliver registreret og opdateret automatisk. Hav derfor for øje, hvem der mangler info om din flytning.

4. Lav et team af flyttefolk, som kan hjælpe dig med at flytte og spørg dem i god tid, hvis du har mulighed for det. Det er både sjovere og nemmere at være flere om at flytte.

5. Det er en god idé at booke flyttefirma i god tid, da mange udbydere har travlt. Uanset om du har brug for et flyttefirma i Nordsjælland, Roskilde eller Næstved, er det derfor en god idé at få booket en aftale så tidligt i forløbet som muligt.
CT Flyt & Service ApS
Glentevej 35 B
4600 Køge
69 90 23 23