Er du vild med computerspil, hvor du i teams skal finde og skyde modstanderne på en bane? Der er lavet rigtigt mange computerspil i netop denne stil, hvor du er i rollen som frygtløs kampsoldat. Disse spil er utroligt populære blandt såkaldte ”gamere”, da det giver et adrenalinsus at skulle skyde så mange som muligt, uden selv at blive ramt. Lad os tage spillet til det næste niveau – hvad nu hvis det foregik i virkeligheden, men uden fare for rigtige skudsår? Her kommer lasergame på banen.

Sådan spiller I lasergame

I lasergame kan du forestille dig, at du er en kampsoldat, der skal ud på en mission med sit team. I er delt op i 2 hold, og kan have flere forskellige roller på hvert hold. Udover soldater kan man også prøve kræfter med at være medic, sniper og support – præcis ligesom man kan i mange computerspil af samme kaliber. I bestemmer helt selv, hvilken rolle I gerne vil påtage jer under kampen. Så bliver spillet dynamisk og aldrig kedeligt.

Hver især bliver I udstyret med et lasergevær og et pandebånd. Dette pandebånd indeholder sensorer, og derfor foregår hele spillet trådløst, så du nemt kan bevæge dig ubesværet rundt. Kort sagt handler spillet om, at I skal skyde modstanderne med jeres lasergeværer. Hvor mange liv I har, kan I aftale med arrangøren på forhånd. Det samme gælder for antallet af skud i jeres gevær. Lyder det som noget for dig? Heldigvis kan man nemt finde mulighed for lasergame i Vejle eller i resten af Danmark.

Sjov for alle aldre

En af de bedste egenskaber ved lasergame er, at selv børnene kan være med. Måske I har overvejet paintball, hvilket også er supersjovt. Dog kan det godt gøre nas og give forskrækkelser, når man bliver skudt med en paintballpistol. I lasergame skydes der med lasere, hvor sensorerne registrerer, om man er blevet ramt. Derfor kan børn – eller sarte sjæle – sagtens være med og have det sjovt, uden at det bliver for voldsomt.

Eftersom lasergame er for alle, kan spillet bookes til mange forskellige lejligheder. Det kunne f.eks. være for en skoleklasse, til et firmaarrangement med kollegerne, en fødselsdag, en byfest eller blå mandag. Måske det også blot kunne være til en weekend, hvor der ellers ikke er lavet planer med familien eller vennerne. Uanset hvem man er, er lasergame garanteret sjovt med strategi og fysisk aktivitet.

Fabriksevent

Sønderbrogade 34

7160 Tørring

75 80 10 08