Der kan være mange årsager til, at man vil holde et større event. Måske skal der holdes konfirmation, julefrokost eller blot en almindelig firmafest. Men hvor skal man holde det henne, der er jo massere af muligheder?

Start med at finde selskabslokaler, hvor man får ”hele pakken”. Det er nemt at finde ledige lokaler rundt omkring i omegnen, måske endda et forsamlingshus, hvis det skal være noget rigtig stort, der skal holdes, men for at gøre det lettere i forhold til planlægning, vil der rådes kraftig til at finde smukke og store selskabslokaler i Nordsjælland, hvor man kan få alt med i prisen.

Med dette menes der, at hvis man finder det rette sted, der er vandt til at leje lokaler ud til større selskaber, følger der som regel også frynsegoder med. Dette betyder, at man kan få arrangeret, at der vil blive lavet mad af professionelle kokke, der vil blive serveret af erfarne tjenere.

Foruden dette vil der også stå personale til rådighed før selve eventet, og vil være klar på at hjælpe jer med diverse opgaver. I og med de kender proceduren i forvejen, og har høj erfaring indenfor det, har de nemlig massere af gode råd til, hvordan man får den bedste fest, og den lækreste sammensatte menu, samt den sjoveste underholdning.

Måske det kunne være, at den årlige firmafest og den årlige konference finder sted nogenlunde samtidig. Hvorfor så ikke planlægge det samme dag, i samme bygning? Vælger man nemlig det helt rette og perfekte konferencecenter til at afholde selve konference, kan man nemlig være så heldig, at samme konferencecenter også lejer lokaler ud til personalefester.

På denne måde har de deltagende noget at glæde sig til om aftenen, og man slår to fluer med et smæk. Ligeså med konfirmationsfesten, kan man nemlig aftale med personalet, at der vil stå professionelle kokke og tjenere til rådighed, til at servicere jer med det dejligste mad og de lækreste vine. På denne måde får jeres medarbejdere både noget fagligt ud af dagen, men får samtidig også den personalefest, de højest sandsynligt har fortjent.

Søhuset Konferencecenter

Venlighedsvej 10

2970 Hørsholm

88 70 88 70