Det er ved at være tid til at planlægge sommerferien. Eller måske skal der planlægges en forsinket påskeferie, eller måske skal der planlægges en juleferie i god tid. Måske trænger man bare til en hyggelig get-a-way weekend, men hvor skal man så vælge at tage hen? Der er jo så mange muligheder!

At planlægge ferie kan være utrolig frustrerende. Der skal først og fremmest vælges destination, og derefter skal man finde en måde at rejse på, dette kunne eventuelt være med fly, skib eller bil, og så skal man selvfølgelig finde et sted at bo. Til sidst er der også nogle der foretrækker at lave en oversigt over, hvad man skal se af seværdigheder, når man skal ud at rejse, mens andre tager det lidt som det kommer – her er vi heldigvis alle forskellige.

Mange planlægger en ferie i syden, eller i hvert fald den sydlige del af Europa, hvilket også er super skønt og lækkert, men hvis man ikke planlægger turen, seværdighederne og sightseeing i forvejen, kan det være rigtig svært at finde rundt, da det hele står på et andet sprog.

Et helt fantastisk alternativ hertil, og til en lækker ferie, er at besøge Bornholm. Vælger man et holde ferie, eller blot en forlænget weekend, på Bornholm, kan man vælge både at planlægge det hele hjemmefra, men man kan også vælge at tage det hele som det kommer. Her har vi danskere nemlig den fordel, hvis vi vælger at besøge Bornholm, at det hele står og foregår på dansk, så vi vil derfor have nemt ved at begå os på Bornholm.

Bornholm er en helt fantastisk og smuk ø, og har noget af den smukkeste natur, som Danmark kan tilbyde. Man kan vælge at booke et hyggeligt hotel på Bornholm med udsigt ud over naturen og vandet, så man konstant har den lækre udsigt, både når man står op og går i seng.

Fordelen ved at vælge Bornholm, frem for syden, er også at man har mulighed for at spare en del i transporttid. At skulle til syden og udenfor Europas grænser, kan nemt komme til at tage flere timer i rejsetid, hvorimod til Bornholm er det blot en lille sejltur eller flyvetur på et par få timer, og så er man fremme.

Bornholm er et fantastisk sted, med smuk natur og flotte, åbne skove. Bornholm er helt klart et sted, der skal besøges.

Hotel Hammersø

Hammershusvej 86

Sandvig, 3770 Allinge

56 48 03 64