Det er fra naturens side helt normalt, at dyr er selvrensende og sørger for at vaske sig selv og gøre sig selv ren. At vi mennesker har fået vane for at bade vores kæledyr, var oprindeligt ikke en del af planen, da det på sigt faktisk kan gå ind at ødelægge det naturlige fedtlag i dyrets pels. Men det kan hænde, at det til tider er en nødvendighed at vaske vores kæledyrs pels.

Men når man skal ud at finde den helt rigtige pelspleje til vores kæledyr, skal man ikke bare tage det første og billigste, og for guds skyld må man aldrig bruge almindelig menneskeshampoo, balsam og olie på sine dyr.

Finder man de billige produkter, kan man lige så godt bruge almindelig shampoo, da det vil være lige så skidt for dyrets pels. Der mangler nemlig de helt rigtige ingredienser til at opretholde dyrets naturlige fedt og glans i pelsen, og det er oftest en helt forkert sammensætning af diverse kemikalier.

At finde den rette pelspleje til vores kæledyr kan være rigtig svært, da der er så mange forskellige at vælge imellem, og man skal samtidig også tage højde for, hvilken form for pels dyret render rundt med. Der står en masse fine ord på alle produkterne, og det kan være rigtig svært at finde rundt i.

Hvis man søger på miljøvenlige dyreartikler, kan man finde mange gode muligheder – herunder også pelspleje. Pelspleje til alverdens dyr og til alle forskellige racer. Det vil sige, at står man med tre hunde, der alle har tre forskellige slags pels, kan man på denne hjemmeside finde den helt rigtige pelspleje og shampoo til dem alle.

Pelspleje kan også forekomme i form af olie, hvilket ofte er noget, man kommer i dyrets tørkost og bliver typisk brugt til katte.

Når man alligevel browser rundt efter miljøvenlige dyreartikler, burde man uden tvivl tjekke forskellige dyrefoderprodukter ud. Mange forhandler nemlig det lækreste dyrefoder, man kan få, og kan levere til både killinger, hvalpe og voksne dyr.

NAP:

Nature Care Trade IVS

Sønderskovgårdvej 5

6650

Brørup

41613411