Flere og flere vælger at skifte over til LED lamper, og det er der flere gode årsager til. Markedet for LED lyskilden er eksploderet de seneste mange år – og derfor erstatter de også de gamle lyskilder som lysstofrør, halogenlamper og sparepæren. Derfor er LED lyskilden også blevet mere nuanceret og priserne er blevet lavere – da der kommer flere producenter. Nedenfor beskriver vi fordelene ved at gå over til LED lamper, og hvor du kan finde dem. Er du interesseret? Så kan du læse med her.

Skån miljøet og spar penge

Da levetiden på en LED lyskilde er 7-8 gange længere end de gammeldags lyskilder kan du både spare penge og skåne miljøet ved at gå over til den nye energikilde. Derfor er der også flere og flere, som vælger at installeret lyskilden. Miljøet står overfor store udfordringer, og derfor kan vi alle være med til at skåne det. Lys og energi spiller en stor rolle, når det kommer til miljømæssige udfordringer, og derfor kan det være et sted at starte – samtidig med at du sparer penge på daglig basis.

Nyeste modeller

Siden LED lyskilden har fået sit gennembrud – er der kommet mange forskellige modeller og løsninger, når du skal have installeret lys i hjemmet, eller på kontoret. Derfor skal du først og fremmest undersøge markedet, og finde ud af, hvad du er på udkig efter. De nyeste modeller er oftest dem, som er mest energivenlige, og som har mange forskellige funktioner. Du kan for eksempel selv være med til at regulere lysstyrken i et rum – alt afhængig af, hvad du har behov for. Hvis det skal være intimt og hyggeligt kan du vælge at dæmpe det helt, og hvis du vil have kraftigt lys kan du skrue helt op for lysstyrken. De nyere modeller er oftest også mere robuste og kan derfor klare flere slag.

Kontakt en professionel

Hvis du overvejer at gå over til den nye lyskilde kan det være en rigtig god idé, at besøge eller kontakte en professionel virksomhed, som har mange års erfaring inden for området. De kan nemlig guide, rådgive og fortælle dig præcist, hvad du skal bruge for en pære for at dække dine behov på bedst mulig vis. Da markedet er blevet stort – så er der også kommet mange nye virksomheder til, som ikke har den samme erfaring. Derfor skal du være påpasselig med at kontakte alle virksomheder. Lav din egen lille research over internettet, og find ud af, hvem der kan hjælpe dig på bedst mulig vis. Uanset om du søger LED loftlamper, LED indbygningsspot eller andre LED lyskilder. Held og lykke!

Sunflux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup

43 47 42 72