Rigtig mange mennesker kommer ud for skader med deres kloakrør, vandrør eller lignende i hjemmet. Disse ulykker opstår ofte på døgnets sene timer, og derfor er der rigtig mange, som ikke ved, hvad de skal stille op, hvis de ikke selv er autoriserede håndværkere. De fleste er ikke klar over, at man kan ringe til en døgnservice og få hjælp af en professionel VVS’er på alle tidspunkter i døgnet. Nedenfor giver vi dig tre gode råd, hvis uheldet skulle opstår hjemme hos dig. Hvis skaden allerede er sket, kan du med fordel ringe til en VVS’er i København, som kan hjælpe dig med det samme.  

Døgnservice

Hvis du kommer ud for en skade i hjemmet kan du ringe til adskillige VVS-virksomheder, som har døgnservice. Uanset skadens omfang og tidspunktet kan disse kompetente virksomheder være til stor hjælp i samme øjeblik. Du skal sørge for at finde ud af, hvilke virksomheder, der arbejder med akut VVS arbejde og ringe til deres døgntelefon. Hvis du står i en akut situation, så bør du kontakte en professionel virksomhed, som har denne service.

Ventetiden vil naturligvis afhænge af afstanden til virksomheden. Dog vil der altid være tale om akut service, og derfor vil de i langt de fleste tilfælde være der inden for en times tid.

Ring til en VVS’er

Er omfanget af skaden mindre kan du også vælge at ringe og få hjælp over telefonen. På denne måde vil du kunne få hjælp af professionelle medarbejdere, som kan guide dig gennem telefonen. Det kræver dog, at du har det rette udstyr i hjemmet – for dét kræves, når man har med kloakrør, vandrør eller lignende VVS arbejde at gøre. Tilmed er langt det meste VVS-arbejde mere kompliceret end normale håndværkeropgaver. Så hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du fuldfører arbejdet, så kan det stærkt anbefales at få hjælp af en autoriseret VVS’er.

Lav din egen research

Før skaden er sket, er det en god idé at undersøge markedet for dygtige VVS’er og finde den helt rigtige, som holder til i nærheden af din bopæl. Markedet for VVS’ere er de seneste mange år blevet større og større, og derfor er der også stor forskel på kvalitet, service og pris. Derfor kan det betale sig, at investere tid til at udforske markedet. Samtidig bør du holde for øje, om VVS’eren har akut døgnservice, så du har mulighed for at kontakte VVS’eren dag og nat.

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
78 77 17 09