Puder er noget kun så komfortable, og vi alle elsker dem. Vi elsker at sove med dem, at sidde op af dem, og nogle elsker også at kigge på dem og bare nyde dem. Så hvorfor ikke indrette hjemmet med nogle flotte puder?

Puder er i sig selv en praktisk opfindelse, som gør det bekvemt for os at sove om natten eller tage en lur, og behageligt at sidde i sofaen om dagen. Så når vi alligevel har puder til at ligge og/eller sidde rundt omkring i huset, hvorfor så ikke gå all in på det, og bruge dem som en del af vores indretning?

Man kan få et pragtfuldt hjem med yndige og smukke puder, som vil være med til, at give det sidste touch over hjemmet. Det er normalt, at sofaer og stole er relativ neutrale farver, og her vil det være optimalt at pifte møblerne op med nogle flotte og farvede puder. Til sofaen og lænestolen kan man få nogle smukke puder i forskellige designs med forskellige mønstre, og til spisestolene kan man få nogle lækre puder at sidde på, så familien og gæsterne altid sidder komfortabelt under middagen.

Udover møblerne, kan man også pifte soveværelset op med puder. Om det er et børneværelse, soveværelse eller gæsteværelse, kan man gøre det hyggeligt og varmt med nogle unikke puder fra Noeola, og på den måde sætte prikken over i’et i disse rum.

Endnu en ting man kan gøre, er at indrette hjemmet med gulvpuder. Der er måske et hjørne i stuen, hvor man ikke lige ved, hvad der skal stå af pynt eller møbler, man har måske ikke fundet den rette løsning på det endnu. Men i stedet for at indrette dette hjørne med et møbel eller en plante, kan man indrette med en gulvpude. En gulvpude er en mindre, og mere moderne, form for sækkepude, og derudover ser det også mere elegant og stilfuldt ud med en gulvpude. Derudover kan man tilføje bloklys eller lyskæder, så det er med til at skabe varme og hygge.

Det er en god måde, at få et lille privat hjørne, hvor man kan sidde og læse en god bog, eller høre noget godt musik, og på den måde få lidt afstand fra dagligdagen, uden at skulle forlade bopælen.

Noeola
Staktoften 22A
2950 Vedbæk
93 86 85 20