Ladcykel

Ladcyklen, eller christianiacyklen som den også bliver kaldt er eksploderet på det danske marked. Flere og flere vælger at anskaffe sig en ladcykel, og de er især blevet populære i hovedstaden København. Der er utroligt mange fordele ved at have en ladcykel, især hvis man gerne vil transportere ting rundt, eller hvis man har børn. Problemet opstår, når turen frem og tilbage bliver udmattende og trættende, også er det ikke længere behageligt at bruge en ladcykel. Heldigvis findes der elektriske ladcykler, som kan gøre turen behagelig på trods af tung transport og uvejr. El cykler i København har påvirket markedet utrolig meget, og derfor er der også flere cykelforhandlere, som sælger el cykler. Derfor kan du hurtigt få information, hvis du bor i hovedstaden. Nedenfor beskriver vi fordelene ved en elektrisk ladcykel. Er interesseret? Så læs med her.

Gør transporten nemmere

De fleste der vælger at købe en ladcykel er fordi, at de skal transportere ting eller børn rundt i hverdagen. En ladcykel kan for rigtig mange erstatte en regulær bil, og man kan samtidig skåne miljøet for CO2-udslip. Alligevel klager rigtig mange over, hvor udmattende turen kan blive – især hvis det blæser meget og vægten øges. Med en elektrisk ladcykel slipper man for trætheden. Vægten, som man bærer rundt på og vejrforholdene har ingen påvirkning på din tur, og derfor kan man køre lange ture med tunge ting uden at mærke det mindste.

Gør din tur sjovere

Turen på en elektrisk bliver også sjovere – og derfor har man mere lyst til at bruge den, hvis ting skal transporteres, eller hvis børnene skal hentes i børnehaven. Derfor får man den også brugt mere, og turen kan nu nydes, fremfor at det skal blive en opgave i sig selv.

Besøg en forhandler

Hvis du er interesseret i at købe en elektrisk ladcykel kan det være en rigtig god idé at besøge en autoriseret og professionel forhandler. Han eller hun kan vejlede og svare på de spørgsmål, som du måtte have. Du bør også gøre dig selv den tjeneste, at prøve den elektriske cykel, før du vælger at købe den. Modellerne og køreoplevelsen varierer meget, og derfor er det en god idé, at købe en, som passer til dine behov. El ladcyklen fås i rigtig mange forskellige varianter – og derfor bør du undersøge markedet, før du beslutter dig for at købe en. Held og lykke.

Smartmove
Jagtvej 7
2200 København N
31 32 18 11