Personlig bil

Synes du, det er kedeligt, at alle biler ligner hinanden? Og er du interesseret i metoder til at personliggøre din bil? Så er der god grund til at kigge nærmere på, hvad en nummerpladeholder med navn giver af muligheder.

Din bil behøver nemlig ikke nødvendigvis at ligne alle andre, og nu kan du nemt, hurtigt og billigt gøre din bil mere personlig ved at lave små, men effektfulde ændringer i rammen omkring din nummerplade.

Sådan personliggør du din bil

Mærke og model, fælge og farve er nogle af de typiske parametre, der adskiller den ene bil fra den anden. Disse traditionelle områder har længe været de eneste muligheder, bilister har haft for at gøre deres biler personlige. Men nu har du mulighed for at gå nye veje.

En nummerplade holdes fast af en nummerpladeholder. Denne holder har et område under nummerpladen, hvor der i udgangspunktet ikke står noget. Det er derfor på dette område, at der kan opsættes tekst efter dit ønske. Nogle virksomheder vælger at kombinere virksomhedens navn med logo, mens privatpersoner i højere grad blot vælger at få skrevet et navn eller et budskab.

Mange mennesker holder af at sætte et personligt præg på deres biler, og dette er således muligt med en nummerpladeholder med navn, tekst eller logo. Mulighederne for tekst og logo på en nummerpladeholder er mange, og det er ene og alene op til dig at beslutte, hvad der skal stå på din nummerpladeholder. På denne måde kan du altså gøre din bil ekstra personlig – til glæde for dig og til andres forundring.

Hvad skal der stå på din nummerpladeholder?

Hvis du vil fremhæve, at det er dig, som ejer bilen, kan du vælge at få skrevet dit fornavn og efternavn på nummerpladeholderen. Du kan også blot vælge at få skrevet dit efternavn.

For dig som privatperson er et navn på din nummerpladeholder et stærkt middel til at personliggøre din bil, men også virksomheder kan få glæde af denne mulighed for at skabe identifikation. For de fleste virksomheder ønsker al den opmærksomhed, de kan få, og dette kan en personlig nummerpladeramme medvirke til at skabe. Har du har en virksomhed, er en nummerpladeholder med virksomhedens navn og eventuelle logo en oplagt mulighed for at gøre firmabilerne mere personlige. Og i sidste ende kan dette personlige præg være med til at få skaffe flere kunder.
Nummerpladerammen.dk
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
42 12 43 30