tallerkener i nordisk design

Vi spiser alle med øjnene. For æstetikken har meget at skulle have sagt, når det kommer til mad og anretning, og det synes at være en udbredt opfattelse, at mad der ser godt ud også smager bedre.

Det kan være svært at anrette mad flot og indbydende, men med de rette tallerkener til rådighed, har du allerede taget et stort skridt i den rigtige retning. Tallerkener har nemlig en evne til at komplementere og fremhæve maden på bedste vis, og har du en Broste Copenhagen tallerken at anrette din mad på, kan du se frem til en god madoplevelse.

Flot og stilrent design

Holder du af rene linjer? Og foretrækker du et enkelt og minimalistisk design? Så vil stilen i stellet fra Broste Copenhagen efter alt at dømme falde i din smag. Her får du nemlig en tallerken, der har den nordiske stil i højsædet.

Designet giver sig til udtryk i en flot naturfarve, der hverken fjerner fokus fra maden eller borddækningen, men som i stedet understreger maden og bidrager til et flot udseende. Tallerkenerne er lavet af keramik, hvorfor de har en god holdbarhed, så du kan få glæde af dem langt ud i fremtiden. Således går det flotte nordiske design hånd i hånd med holdbarheden om at skabe tallerkener af høj kvalitet.

Af tallerkener kan du både få middagstallerkener og desserttallerkener, så du altid kan dække et flot bord. Du kan få fingrene i disse tallerkener i nordisk design hos ByDahlLiving, som forhandler produkterne og som giver 30 dages fuld returret, hvis produkterne alligevel ikke er noget for dig.

Et komplet nordisk stel

Hvis du kan lide det nordiske design i Broste Copenhagen tallerkenerne, kan du glæde dig over, at du kan supplere tallerkenerne med både fade, krus og skåle. Tallerkenerne indgår nemlig i en serie af keramik, hvor alt er kendetegnet ved at have den samme sandfarvede glasur.

På denne måde kan du udvide din samling af tallerkener med andre steldele, så den nordiske stil bliver gennemgående. Den sandfarvede nuance har den fordel, at den passer ind i de fleste moderne hjem og kan uden problemer kombineres med andet service. Det betyder, at du ikke behøver at skille dig af med dine gamle ting, blot fordi du har forelsket dig i det nordiske design. I stedet kan du supplere din samling og skabe nye farve- og stilkombinationer med dine nyerhvervede tallerkener.

Bydahlliving
Gl. Grenaavej 203, 8960
8960 Randers SØ
71 78 09 60