Teambuilding arrangement for virksomheder

Står du og skal planlægge din virksomheds kommende teambuilding-arrangement? De fleste undersøgelser viser, at jo mere planlægning og jo flere seriøse overvejelser, der lægges i aktiviteterne, jo mere vellykkede bliver de. Og det er jo netop målet med teambuilding – at der skabes værdi for både medarbejderne og virksomheden. Læs med nedenfor for fem gode råd til, hvordan du opnår succes med dit teambuilding-arrangement i Århus.

  1. Hav altid et klart formål med din teambuilding

Hvorfor skal dine medarbejdere deltage i teambuilding? Er det af strategiske årsager, skal medarbejderne udvikles, eller trænger I blot til en sjov dag væk fra kontoret? Det er et vigtigt første step i planlægningen at afdække selve grunden til, at teambuilding-aktiviteterne skal finde sted. At finde ind til kernen af hvorfor, hjælper med at afstemme forventningerne i forhold til deltagerne, ledelsen og planlæningen, og formålet kan ligeså pege imod specifikke aktiviteter.

  1. Definér dine mål

I tråd med ovenstående er det lige så vigtigt at opstille klare mål for selve dagen. Hvad skal medarbejderne tage med fra kurset, og skal det have en specifik effekt på for eksempel performance, salg eller trivsel? Ved at opstille klare mål er det lettere at vurdere den efterfølgende kvalitet og effekt af kurset. Kort sagt, har man fået det ud af det, som man gerne ville?

  1. Afhold teambuilding udenfor arbejdspladsen

Sørg for at komme langt væk fra mail-indbakken, opkaldene og mødelokalerne. På denne måde sikrer du, at medarbejderne ikke bliver distraherede af dagligdagens arbejde og gøremål, der ikke blev gjort helt færdige inden afgang. Det er altafgørende for en effektiv og udbytterig teambuilding, at medarbejderne er fuldt fokuserede og ikke løber og besvarer e-mails under aktiviteterne. Desuden stimuleres både kreativiteten og motivationen, når medarbejderne befinder sig i et andet miljø end det sædvanlige arbejdsmiljø på kontoret.

  1. Kontakt en professionel

Du opnår ofte det bedste resultat, hvis du søger rådgivning hos en professionel. At planlægge en hel teambuilding-dag for en afdeling eller arbejdsplads er en stor opgave, der kræver nøje planlægning. Der findes en række konsulent- og kursusvirksomheder, der specialiserer sig i at planlægge og eksekvere for eksempel firmaarrangementer i Århus og omegn. Professionel hjælp bidrager til en øget medarbejdertilfredshed, der yderligere øger chancen for en vellykket dag med teambuilding.

  1. Spørg om feedback

Du skal ikke være bange for feedback, da konstruktiv kritik fra dine medarbejdere kan være med til at forbedre dine fremtidige teambuilding-aktiviteter. Spørg derfor alle deltagere om feedback efter dagen, så du ved, hvad der kan forbedres inden næste event.

Sørger du for at følge ovenstående råd, skal du med garanti nok opnå succes med dit teambuilding-arrangement – til glæde for både dine medarbejdere og din virksomhed.

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8660 Ry
60 64 34 13

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *