Det er ganske få, især kvinder der tør at skifte frisør. Dette skyldes oftest, at rigtig mange synes, at frisører tager for meget af længden selvom kunden beder om “lige at få taget spidserne”. Rigtig mange mener, at det kræver tillid til sin frisør, før du lader vedkommende rode dig i håret. Når du går til frisøren, så forventer du at få en oplevelse af velvære, og en god kop kaffe. Det skal altså være hyggeligt at gå til frisøren, og der findes tusindvis af forskellige saloner, med hvert sit værdisæt.

Når du har valgt din frisør, så har du sandsynligvis valgt af frisøren, af en eller anden årsag. Når du har været tilstrækkeligt mange gange hos den samme frisør, opstår der en tillid. En tillid som i mange tilfælde er svært at erstatte, for i takt med dine besøg, lærer din frisør dig også godt at kende, og således ved frisøren præcis hvad du forventer af hende.

Hver sin stil

De mange frisørsaloner der findes rundt omkring i Danmark, yder selvfølgelig den samme service, men er faktisk meget forskellige. Det er klart at der er forskel på forskellige frisører i København K og på en frisør i forstaden, de har ofte hver sit værdisæt, og hver sine målgrupper.

For nogle mennesker er det muligvis vigtigt, at de produkter der bruges er grønne produkter, hvilket vil sige, at de er økologiske og fri for parfume, parabener og tilsætningsstoffer. For andre mennesker vil det været vigtigt, at salonen serverer kvalitetskaffe eller har de sidste nye sladderblade. Uanset hvad man finder vigtigt, så findes der en salon, som passer præcis til dine behov.     

Nogle frisørsaloner beskæftiger sig hovedsageligt med professionelle herreklip i København, dette skyldes oftest at en herreklip er nemmere og hurtigere end en dameklip, og nogle saloner ikke tager imod tidsbestillinger, men hvor de kun har kunder som kommer ind fra gaden, hvad man ikke skal tage fejl af er, at disse oftest er stamkunder.

Når du skal vælge frisør, skal du ihvertfald finde ud af, hvilke ting du vægter højest hos en frisør. Er det servicen, er det produkterne, er det frisøren som person, er det atmosfæren eller er det den gode kaffe? Hvis det er alle disse ting samlet i en, som er det helt klart også en mulighed.

PLATIN – hair by Iben & Marlene
Knabrostræde 1a
1210 København K
31 90 20 70

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *