elcykel

Ladcykler er et populært transportmiddel for mange familier, da der er plads til både børn, hunde og tasker. Ladcykler bruges hyppigt i storbyer i stedet for biler. Endnu flere familier kan dog få glæde af eldrevne ladcykler, så ladcyklerne eksempelvis også kan bruges som transportmiddel til længere afstande, så mange familier flere kan få glæde af ladcyklens mange funktioner og fordele.

Praktisk ladcykel med plads til alle

Den ultimative fordel ved en ladcykel er, at der er plads til alle – eller i hvert fald adskillige børn samt eventuelle dyr og tasker. Der er også fint plads til en voksen person, hvis I alle skal afsted på samme tid med ladcyklen. Transporten til børnehaven, skolen eller til weekendudflugten bliver derfor en udflugt i sig selv, når I vælger at benytte ladcyklen som transportmiddel.

Kom hurtigt fra punkt a til punkt b

Med alle placeret sikkert i ladcyklen kan I let og hurtigt sno jer igennem trafikken. I undgår på den måde at sidde fast i myldretiden, hvilket ellers kan få hele dagens pressede tidsplan til at skride. I myldretiden skal der dog stadig tages hensyn til bilister såvel som andre cykelister, hvor det i den situation er praktisk med en eldreven cykel, som gør det lettere at komme i gang igen efter stop. På den måde kommer i hurtigere fra punkt A til punkt B samtidigt med, at elmotoren gør det muligt for cykle længere afstande uden at blive fysisk overanstrengt.

Fokus på sikkerheden

På trods af den øgede fart i forbindelse med brug af eldrevet ladcykel, så opfylder ladcyklen naturligvis de sikkerhedsmæssige krav. Ladet vil være indrettet, så det er rart at sidde i lige så vel, at ladcyklens hjul vil være affjedret, så der ikke opstår smerter eller spændinger ved at sidde i ladet.

Slip for kampen om parkeringspladser

Med en ladcykel som transportmiddel slipper I som forældre for stressen ved at skulle finde parkeringspladser, som hurtigt kan ødelægge familiefreden. I kan køre jeres ladcykel lige hvorhen I ønsker, og sætte den alle de steder, hvor almindelige cykler ellers parkeres.

Få ekstra penge til familiefornøjelser

Ved at bruge ladcyklen som jeres primære transportmiddel kan I spare mange penge, som i stedet kan bruges på familiefornøjelser. Jeres sparede udgifter i forhold til bilkørsel og offentlig transport gavner også miljøet, så I er også med til at gøre miljøet en tjeneste hver gang, at I bruger ladcyklen som transportmiddel. Det er også oplagt for jer at investere i en almindelig elcykel, som kan bruges til at transportere jer selv let, hurtigt og billigt til og fra arbejde og andre gøremål.

Smartmove
Jagtvej 7
2200 København N
31 32 18 11