TerrazzoGulv

 

Et terrazzo gulv er et gulv som er lavet af små stykker marmor, granit og andre slags sten som er blandet med cement, det er kun fantasien der sætter grænser, og man kan blande alle slags farver af marmor med alle slags farver af cement. Terrazzo bliver idag også anvendt til at lave bordplader, badekar, håndvaske og andre dekorative ting. Materialet er meget fleksibelt at arbejde med, selvom det er enormt hårdt. Terrazzo stammer fra Italien og er blevet sporet over 2000 år tilbage i tiden. Terrazzo er et slidstærkt materiale og det holder til hverdagens brug og slid, derfor er det et utrolig populært materiale hos børnefamilier.

Få altid en professionel til at lægge dit gulv
Det kan være en utrolig krævende opgave, at skulle lægge dit gulv selv, når det gamle skal udskiftes. Især hvis underlaget er ujævnt eller hvis du aldrig har prøvet at lægge gulv før. Der findes mange forskellige typer af gulve og selvfølgelig varierer de også i sværhedsgrad, det er klart nemmere at lægge et moderne klikgulv end det er, at lægge Terrazzo gulv eller flise gulv.

Professionelle øjne vil altid være en god ting at investere i fordi, at der er mulighed for, at underlaget er skævt og det er ikke alle der selv kan se det. Et skævt og ujævnt underlag resulterer i et skævt gulv, og det ønsker du højst sandsynligt ikke at få.

Hvad koster et Terrazzogulv?

Hvad koster et Terrazzogulv, det er noget af den dyreste løsning på nyt gulv som findes. Dermed sagt, at kvaliteten er fuldstændig i top, og det nærmest ikke behøver at blive vedligeholdt. Det er ikke som et træ gulv, der ofte skal behandles med olie eller slibes. Det kan dog lade sig gøre, at polere et Terrazzogulv, for efter mange års brug, kan det godt blive en smule mørkt i overfladen.

Dette kan fjernes ved en polering, som dog kun skal ske en gang hver femtende år. Når det så er sagt, så vil prisen på et Terrazzogulv variere fra virksomhed til virksomhed, men en nogenlunde normalpris på et nyt Terrazzogulv ligger på omkring 10.000 kr. pr kvadratmeter. I denne pris er der som oftest også inkluderet ophugning, montering og udhugning af eventuelle gulvafløb osv. Det er ikke den billigste løsning der findes, til gengæld er det en af de få løsninger som bare er pæne årti efter årti, dette skyldes selvfølgelig at Terrazzogulv er lavet af enormt slidtstærkt materiale.

 

P.G & Søn Aps
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
38 71 17 00   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *